4 грешки, които допускаме при покупката на вибратори

4 грешки, които допускаме при покупката на вибратори

 

За огромно удовлетворение и успокоение на една не малка част от хората в обществото, то отдавна премина периода, в който хората гледат с наистина лоши очи на секс играчките. Преди едно, две или три десетилетия те са били считани за нещо мръсно и пошло, докато днес секс изобретенията присъстват в шкафа на почти всяка една съвременна жена. Много от двойките се изявяват като върли привърженици на еротичните играчки, тъй като те спомагат изключително много за укрепване техните взаимоотношения, както и доставяне на нужното удоволствие.

 

В редовете по-долу ще се опитаме да ви сблъскаме отблизо с един конкретен секс артикул, а именно вибраторът. Ще ви разкажем подробно за него и ще ви посочим кои са 4 – те основни грешки, които потребителите обикновено допускат, когато става въпрос за неговата покупка. Надяваме се информацията да ви бъде максимално полезна и да съумеем да задоволим потребностите на колкото се може по-голям кръг от читателите ни.

 

Считаме обаче за също толкова важно да споделим и малко информация, която е извън темата, затова предприехме инициатива да отворим една малка скоба, преди да продължим напред. Ще отбележим, че мястото, от където закупувате своите секс играчки, независимо дали става въпрос за вибратори, дилда, анални топчета и всичко останало, е основен фактор и предпоставка за това колко доволни ще бъдете в бъдеще от направената инвестиция.

 

Съветваме ви да се доверявате единствено на известни производители и да пазарувате от познати за вас места. Не пропускайте да разгледате предложенията в онлайн магазина https://sexo.bg/. Там разнообразието от вибратори е изключително голямо и ние сме сигурни, че ще останете доволни от функциите на новата си придобивка.

 

Кои са основните 4 грешки, които потребителят допуска при покупката на вибратор

 

  1. Не обръщаме внимание на състава;

Много от нас, закупувайки си вибратор, пропускаме да отдадем сериозно внимание на нещо изключително важно, а именно съставът на играчката, който обикновено бива изписан върху опаковката, директно от производителя. Уверете се, че вибраторът, който си закупувате, не съдържа токсини, тъй като все пак здравето е по-важно от удоволствието и вие трябва да бъдете наясно с това. За предпочитане е да се насочите към вибратори, които биват изработени от силиконови материали.

 

  1. Уверете се, че политиката на фирмата е на ниво;

Много от секс магазините позволяват връщане на почти всеки един артикул, който бива закупен от тях. Ние обаче смятаме, че това не е коректно за останалите купувачи, поради простата причина, че вече използван, вибраторът би могъл да нанесе сериозни неприятности на втория си притежател, свързани основно с вагинални инфекции и куп други заболявания. Бъдете предпазливи и внимателно избирайте местата, от където да пазарувате.

 

  1. Не се заблуждавайте, че всеки лубрикант е подходящ за вашия вибратор;

Закупувайки си вибратор, то не бързайте да грабнете първия лубрикант, който се появи пред погледа ви. Имайте предвид, че овлажнителите, които са на водна основа, биха могли да причинят повреди на вашето секс устройство и това да рефлектира пряко върху неговата функционалност.

 

  1. Не винаги „добрата” оферта е по-изгодна за вас;

Както и сами знаете, много от фирмите злоупотребяват с доверието на потребителите. Помнете, че евтините вибратори могат да бъдат некачествени или в състава им да присъстват токсични материали. Ако по някаква случайност станете свидетели на това, то предложението ни е да преминете към друг аксесоар, който да не бъде в сектора „стоки на промоция”.

 

Бъдете широкоскроени и си набавяйте нужната доза удоволствие, вслушвайки се в съветите, които споделихме с вас!





{START_COUNTER}